ALLE FORTJENER BANG & OLUFSEN OPLEVELSEN


 • Du behøver ikke at vente - få
  Bang & Olufsen oplevelsen allerede i dag

  Nu kan du købe et Bang & Olufsen produkt og betale det over de næste 36 måneder. Helt uden ekstra omkostninger. Kampagnen gælder resten af 2014 på alle Bang & Olufsens produkter over 15.000 kroner. Læs om et udvalg af vores produkter nedenfor eller kontakt din nærmeste Bang & Olufsen forhandler for at høre mere om kampagnen.

  Find nærmeste forhandler her


 • BeoVision Avant 55”

  1.528 kroner om måneden i 36 måneder*

  BeoVision Avant er en hyldest til bevægelse, designet til at give dig enestående fleksibilitet i hjemmet. Et uforglemmeligt møde mellem Ultra High-Definition (4K) billede og ikonisk Bang & Olufsen lyd, der udfolder sig for øjnene af dig i én elegant bevægelse.
  Oplev BeoVision Avant her

  Køb BeoVision Avant 55” i dag og betal over de næste 36 mdr.
  Find nærmeste forhandler her


 • BeoLab 18

  1.084 kroner om måneden i 36 måneder*

  BeoLab 18 er et af de seneste skud på stammen i vores kollektion af Immaculate Wireless Sound højttalere, der sætter nye standarder for trådløs kvalitet. Med det ikoniske højttalerdesign forenes udsøgte materialer og enestående håndværk med en fuldendt lydoplevelse.
  Oplev BeoLab 18 her

  Køb BeoLab 18 i dag og betal over de næste 36 mdr.
  Find nærmeste forhandler her


 • BeoVision 11 40”

  1.111 kroner om måneden i 36 måneder*

  Med sit elegante design, integrerede højttalere, surround sound-modul samt Smart TV er BeoVision 11 hjemmets naturlige centrum og skabt til den moderne families behov. En 360-graders sensor analyseser lysforholdene i rummet, så skærmens lysstyrke altid er optimal, uanset om det er nat eller dag.
  Oplev BeoVision 11 her

  Køb BeoVision 11 40” i dag og betal over de næste 36 mdr.
  Find nærmeste forhandler her


 • BeoPlay A9

  417 kroner om måneden i 36 måneder*

  Nu er det slut med at gemme dit musikanlæg af vejen - med integreret Spotify Connect er den populære A9 højttaler både et selvstændigt lydsystem og et smukt, skulpturelt møbel, der fylder selv de største rum med enestående lyd.
  Læs mere om BeoPlay A9 her

  Køb BeoPlay A9 i dag og betal over de næste 36 mdr.
  Find nærmeste forhandler herFlere store oplevelser venter

Muligheden for finansiering uden renter, gebyrer eller udbetaling gælder i Danmark for alle Bang & Olufsen produkter over 15.000 kroner. Din nærmeste Bang & Olufsen forhandler står klar til at vise dig, hvilke oplevelser du har i vente.

Find din nærmeste Bang & Olufsen forhandler her
*Vejl. ydelse pr. måned ved 36 måneders rente- og gebyrfri finansiering. Tilbuddet om finansiering gælder i Danmark på alle Bang & Olufsen produkter over dkk 14.999 i vejl. kontantpris frem til 31. december, 2014. BeoVision Avant 55”: vejl. kontantpris dkk 54.995, energiklasse C. Pris inkluderer ikke tilbehør til placering på væg, bord eller gulv. Stande er tilbehør og koster fra dkk 4.995. BeoVision 11 40”: vejl. kontantpris dkk 39.995, energiklasse C. Pris inkluderer ikke tilbehør til placering på væg, bord eller gulv. Stande er tilbehør og koster fra dkk 2.995. BeoLab 18: vejl. kontantpris dkk 38.990. Priseksemplet er baseret på et sæt af to inklusiv gulvstand og træfront. BeoPlay A9: vejl. kontantpris dkk 14.999. Køb via finansiering forudsætter forudgående kreditgodkendelse.

 

Book a demo

Get a live demonstration of the products.

Find Store

Locate your nearest
Bang & Olufsen Store.

Tell me more

Sign up for our monthly newsletter.

Bang-olufsen.com uses cookies to give you the best possible experience on our site and for marketing purposes.
By browsing the site you agree to our use of cookies. Read more here