Bang & Olufsen Tom indkøbsvogn : Cart is empty

Gør den til din helt egen

Bang & Olufsen Bespoke

Vi mener, at ethvert produkt skal være personligt for ejeren på flere måder end én. Udforsk mulighederne, og find det rette match til dit interiør og din smag – hvad enten det er en diskret sølvfarve eller dristig blå.

Bang & Olufsen Bespoke-programmet giver dig mulighed for at tilpasse din oplevelse med enhver nuance, ethvert materiale, enhver finish og enhver detalje. Kontakt os for at starte på din rejse.

Kontakt en specialist

  • Bespoke - Design - Beolab 90 - 2x2
  • Story - Bespoke - Mosaic - 2
  • Story - Bespoke - Mosaic - 3
  • Story - Bespoke - Mosaic - 4
  • Inspirational asset of fabrics
  • Inspirational asset of gradient colours
  • In store display
  • Rendering of Beolab 90 Bespoke

Crafted with heart

Every Bespoke product is finished in Factory 5, Struer, Denmark — where sound, design and craft meet. Our specialist factory brings all processes under one roof. With 100 years of heritage, our experts will turn your personal vision into a crafted piece.

Black and white presentation of material
Black and white working hands
Showing the design and crafts behind the products

Ekspertrådgivere fra certificerede Bespoke-butikker vil samarbejde med dig hvert skridt på vejen og give dig adgang til vores team af designere, ingeniører og håndværkere, som er førende i verden. Du kommer med idéen og vi tager os af resten.

A sketch of the beolab 28

Beolab 28

Gør Beolab 28 til din helt egen ved at vælge farve og finish til højttalerens aluminiumskerne, træ og stof til dens ydre cover samt tekstiler til coverets inderside.

A sketch of beovision harmony

Beovision Harmony

Få Beovision Harmony til at synge, som du ønsker det, ved at gøre coveret til dit helt eget med enhver kombination af stof og aluminium eller træ og aluminium, og giv aluminiumsgulvstativet enhver farve og finish.

A sketch of the Beolab 90

Beolab 90

Fremhæv, at dine Beolab 90-højttalere er helt enestående vindere, med alle aluminiumselementer og tekstiler i en hvilken som helst farve og finish samt enhver type træ og finish.

A sketch of The beolab 50

Beolab 50

Vælg enhver farve og finish til Beolab 50's aluminiumskerne, og vælg front- og sidepaneler af aluminium, træ eller stof, sådan som det passer dig.

At designe et Bang & Olufsen Bespoke-produkt er en oplevelse, som er ligeså enestående som resultatet. En eksplosion af stoffer, trætyper og aluminiumsfinishes er klar til, at vi kan udforske dem sammen.

Speakers with different design and colour

Håndværksmæssigt udført af os. Gjort personligt af dig.

Bang & Olufsen Bespoke er et partnerskab mellem klienten og håndværkeren, fra den første linje, som tegnes på et stykke papir til de sidste integrerede detaljer.

Beolab 90 design

Oplev det først

Dristig eller diskret? Svaret ligger lige i din hule hånd. Se forhåndsvisninger af vores klassiske produkter i dit hjem, så du er sikker på, at de passer perfekt ind.

Beolab 90 shown without fabric

Beolab 90 Alchemy Edition

Fordyb dig i en verden af uforligneligt design med Beolab 90 Alchemy Edition – begrænset til 50 par. Håndværksmæssigt udført af vores Atelier-team med en 24-karat guldbelagt frontplade, covers af bronzenet og detaljer i valnøddetræ.

Væk din vision til live i dag

The Bespoke cabinet with samples in the Mayfair Flagship Store in London

Start din Bespoke-rejse

Der er fem trin fra den første gnist af inspiration til dit endelige, enestående produkt. Ekspertrådgivning, prøver på de fineste materialer og samarbejde, hvor vi er lydhøre.

  • Find din inspiration
  • Chat med vores specialister i butikken
  • Finjuster dit design
  • Fremstillet til dig på Factory 5 i Danmark
  • Leveret til din dør

Oplev vores muligheder i udvalgte butikker i Singapore, New York og London og få inspiration med førsteklasses materialer.

Stay In Touch

Tilmeld dig House of Bang & Olufsen

Få adgang til nye og begrænsede produkter, eksklusive arrangementer, særtilbud og meget mere før alle andre.